Yönlendirme Bariyeri - Şerit Bariyer
Yönlendirme bariyeri, şerit bariyer, ayaklı şerit bariyer olarak da adlandırılan şerit bariyerler, insan trafiğinin yoğun olduğu kalabalık alanlarda; insanları doğru şekilde yönlendirme, bilgilendirme, sıraya sokma, güvenlik, düzen ve sosyal mesafenin korunması gereken durumlarda kullanılırlar. Yönlendirme bariyerleri 2 gruba ayrılmaktadır. Ayaklı yönlendirme bariyeri ve duvara monte şerit bariyer. Ayaklı Yönlendirme Bariyeri Müzelerde, törenlerde, açılışlarda, kütüphanelerde, sergilerde, davetlerde, restoran girişlerinde, ödeme noktalarında, vip alanlarında, otellerde ve daha bir çok alanda rahatlıkla kullanılabilir.
Hız Kesici Kasis
Hız Kesici Yol Kasisi, hız tümseği, yol kasisi araç trafiğini yavaşlatmak, kontrol altına almak amacıyla yol üzerine inşa edilen yükseltilerdir. Kauçuk veya plastik malzemeden üretilebilen hız kesicilerin trafik standartlarına uygun olarak üretilmesi gerekmektedir. Standartlara uygun olarak üretilmeyen hız kesiciler, trafik kazalarına yol açabilir. Hız kesici üzerinde gece görüşü sağlamak amacıyla reflektif (yansıtıcı) olabilmektedir. Bu reflektif malzeme yol kasisinin türüne göre; boya, reflektif folyo veya plastik kedi gözü olabilir.
Güvenlik Bariyeri
Plastik güvenlik bariyeri, Genellikle otoparklarda, yol ayrımlarında, yol çalışmalarında, inşaat çalışmalarında, şantiyelerde, kalabalık alanlarda giriş ve çıkışların kontrollü olmasını gerektiren yerlerde ve iş yeri ve iş güvenliği gerektiren farklı yerlerde uyarıcı amacıyla kullanılmaktadır. Güvenlik bariyeri 150 cm uzunluğunda ve 100 cm yüksekliğindedir. Plastik dolgu ayakları ile birlikte toplamda 12.5 kg ağırlığındadır. Plastik güvenlik bariyerleri ağırlıklı taban yapısı sayesinde devrilmelere karşı güçlü ve mukavemetlidir
Güvenlik Aynası
Trafik Güvenlik Aynası, açık veya kapalı otoparklarda, anayol-tali yol kavşaklarında, araç-yaya trafiğinin kesişim noktalarında yerleşimi yapılan cam veya akrilik malzemeden üretilen ayna çeşitleridir. Trafik Güvenlik Aynaları dış bükey olarak üretilir ve bu fiziksel şekil nedeniyle geniş bir görüş açısı sunarlar. Görünmeyen noktada yer alan araç veya yayanın görüş alanına alınması nedeniyle önemli bir trafik güvenlik ekipmanıdır.
Şerit Bariyer
Şerit Bariyer, sosyal mesafenin korunmasında ve insanların sıra düzenine uyması hususunda yardımcı olan şerit bariyer olarak adlandırılan yönlendirme bariyeri özellikle eczane, hastane, oteller, banka, market, fırın, özel ve resmi kurumlar tarafından çokça rağbet görmektedir