Trafik Konisi 50cm KOD: 12304

  |   0 yorum   |   Yorum Yap

  • Ürün Kodu: 12304
  • Stok Durumu: 1000
* Fiyat Sorunuz
garanti

Trafik Konileri


Trafik konisi esnek ve kırılmaz sağlam PVC malzemeden imal edilmiştir. Trafik konileri çalışma alanlarında ve ağır trafik şartlarında yol çalışmalarında tüm zorlu koşullarda sağlam yapısıyla üzerinden araç geçse dahi etkilenmez. UV katkılı floresan oranj renk en iyi yüksek görünürlüğü sağlar.  Renk solmasına karşı oldukça uzun ömürlüdür. Trafik Konileri üst üstte istiflenebilme özelliği sayesinde minimum hacim kaplar. Trafik konileri üzerinde bulunan taşıma kancası ile kullanıcıya kolaylık sağlar Trafik Konilerinin tamamı karayollarının belirlediği standartlara göre imal edilmiş ve belgelendirilmiştir.


 

Trafik Konisi Özellikleri :

 
ÖLÇÜLER (AxH) 285X500mm
REFLEKTİF -
MALZEME PVC
AĞIRLIK 1,3kg
RENK  
ÖZELLİK

PVC KIRILMAZ MALZEME

ZİNCİR TAKMA KANCALI

APARAT İLE LEVHA - FLAŞÖR TAKABİLME


PVC Trafik Konileri

 

Her sınıf yol ve caddelerde, trafik emniyetini sağlamak için araç sürücülerini uyarı ve ikaz amaçlı kullanılan trafik konileri aynı zamanda; otoparklarda, işyeri önlerinde, parklarda, oyun alanlarında farklı amaçlarla kullanılmaktadır.

PVC ve PPC olarak iki ayrı farklı polimerden üretilen Trafik Konileri teknik özellikleri ve boyutlarına göre çeşitli kullanım alanları mevcuttur. Ürünler doğal hava şartlarına (-20º  +60º) dayanıklı polimerden üretilmişlerdir

Benzer Ürünler